Tuesday, 6 July 2010

@ Ali's Wedding

The 3.. err 4 cousins















With the nieces as a background :)
















2 sisters ...
















Battle of the bulges?















Lovely ladies hehehe















Who's the lady in red..















"It's wayyy past my bedtime"
















The Abdul Hamid clan..















One more time..


















Ladies Club (the 2 little guys don't count)

8 comments:

Ummu Auni Afif said...

wah wah..thanks! nanti nak copy gambar ni

Nida said...

Ali mana yer? Ali Pak cik Syed/Mok Yah ko?

p/s: ehem handbag baru nampak ;)

Ummu Auni Afif said...

wah wah thank you :D

Yasmin's Mummy said...

Nida: Yes Ali PJ. Akhirnya bertemu jodoh. p/s: couldn't resist to use the hbag walaupun kureng sesuai for dinner. It's more suitable for casual wear.

UAA: Hehe.. Best kan bertemu sanak saudara yg dah lama tak jumpa. Malangnya disebabkan Argentina, ramai yg nak balik awal.

cekna said...

mula2 tgok tajuk tak sangka pulak ali kak miah.alhamdulillah bertemu jodoh juga akhirnya.Org mana?knp tak ambik gambar pengantin etek?
seronoknya bertemu sanak saudara..........

Ibu WA Alim said...

Tula kata doh..possing mengalahkan pengantin..tajuk jah Ali's Wedding tp gamba Ali nyo takdok..sori Ali..

Saya mmg dok tunggu gamba Abdul Hamid's clan tu..jgn jeles ye kawan2..

Tp gamba 3..er..4 cousin tu..ptt jadi 3 1/5 cousin je..

Yasmin's Mummy said...

cekna: orang mersing (not mesir hehe.. I kureng pendengaran you kalau org cakap perlahan. Bonda tak cerita ke kisah ni?). Tak sempat nak ambil gambar dgn pengantin dan keluarga mereka.. diorang sibuk melayan tetamu. Sayangkan.. bila pula berpeluang macam ni.

IWA: baca betul2.. tajuk "At Ali's Wedding" ya, bukan "Ali's Wedding". Saya dah agak mesti ada yg tanya mana gambar pengantin nya, that's why I dah insure awal2 :) Nak print ke gambar clan tu? Tak pe lah tak print pun, as least save kat pc ya, baru berbaloi I senyum lebar.

qalamunir said...

Rasa2 mcm perase doh @ tu..tp taip komen dulu..

Abe We sejak balik dr Kel ari tu..asik2 dok sebut oage..oage..ikut sebute Daniel H utk orange..

Ky mmg dok teringat kat muka redupnya tu sambil menyebut burbe (apple)..